Pages

25 March 2011

Rahsia Di Sebalik Burger yg Mantap


pork panggang, eiiii

Kes macam ni bukan kes baru. Memang betul cakap Cina tu! daging ayam dan lembu tak cukup lemak untuk membentuk apa-apa shape. Jika sebarang proses tidak menggunakan lemak babi, ia senang pecah.


Berdasarkan pengalaman saya dalam industri memproses makanan, boleh dikatakan semua product dari oversea yg bertanda halal sebenarnya tidak halal.


Bagi mereka haram itu pork iaitu daging babi manakala pork product yg lain seperti lard (minyak babi), pork fat(lemak babi), ham(ini asal nama hamburger) dan bacon (hirisan nipis daging babi yg biasa serve during breakfast), pork instestine(perut babi) dll tidak apa
bagi Muslim.

Awek cuba bunuh diri kbmall 2


Gempar dalam youtube pasal benda ni..
ape kejadah budak ni ingin membunuh diri?
aku masih tertanya2..
Gile ke ape nak bunuh diri..kurang ilmu agama kot.
camne bleh terjadi kat klate ni.wat malu puok2 kito jah ni..
Jom pakat2 tonton video ni..
Di embed dr Youtube ni..



14 March 2011

Macam2: Maria Ozawa selamat dalam tsunami



MIYABI

JAKARTA - Nasib pelakon pornografi Jepun, Maria Ozawa menarik perhatian ramai selepas negara tersebut dilanda gempa bumi dan tsunami kelmarin.
Para peminatnya di Indonesia yang mengenalinya dengan gelaran Miyabi tertanya-tanya keadaan pelakon itu selepas bencana tersebut.
Akhbar Kompas semalam melaporkan Miyabi menulis di akaun laman sosial Twitter miliknya menyatakan bahawa dirinya selamat.
"Setelah gempa bumi, saya selamat dan berada di kem bersama semua anggota pasukan pengurusan saya," tulis Miyabi dalam bahasa Jepun.
Ikuti berita selanjutnya di KOSMO!.

09 March 2011

Tips Untuk Jantan


"Tips Untuk Jantan Tips nih aku taip kembali untuk tatapan lelaki2 yang jawanya jantan dari kitab dan tulisan sifu aku. Lelaki2 yang subur ..."

Apesal.com

Pakat Follow blog ni..

My widget


Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Search Blog